Dr.Hauschka tretman za učvršćivanje kože - NOVO U PONUDI

Starenje utječe na stanje naše kože. S vremenom se koža sve sporije obnavlja, pojačano gubi vlagu i sve se više isušuje pa nastaju bore i tkivo se opušta, a koža više ne izgleda vitalno kao prije. Smanjuje se i stvaranje sebuma i izlučivanje vlage/znoja pa je koža manje zaštićena i postaje osjetljivija na vanjske utjecaje. Želite li učvrstiti svoju kožu lica Dr.Hauschka tretman za učvršćivanje idealan je za vas, a posebno se preporučuje za njegu kože nakon 40-e, iako u ovom tretmanu mogu uživati i mlađe osobe koje primjećuju njezino prijevremeno starenje.


Starenje je neizbježan proces, no često neodgovarajućom njegom i stilom života pridonosimo prijevremenom starenju kože. Da bi se usporio taj proces, a ona potakla da i dalje samostalno obavlja sve svoje funkcije, kožu je potrebno istovremeno tretirati izvana i iznutra; izvana kvalitetnom njegom, a iznutra uravnoteženom prehranom.
Dr.Hauschka tretman za učvršćivanje kože posebno se preporučuje za njegu kože nakon 40-e, iako u ovom tretmanu mogu uživati i mlađe osobe koje primjećuju prijevremeno starenje kože (osobe koje lice često izlažu suncu, ili su zbog nasljednih faktora sklone prijevremenom stvaranju bora ili imaju slabije vezivno tkivo). U tom se slučaju biraju preparati koji odgovaraju posebnim zahtjevima mlađe ali zahtjevnije kože, dok se zrelija koža tretira Dr.Hauschka preparatima za zrelu kožu.
Budući da se na početku tretmana vrlo važno opustiti tretman započinje kupkom stopaka, nastavlja se masažom stopala i potkoljenica, te opuštanjem vrata i glave te ruku i prstiju. Nakon čišćenja lica i dekoltea, uživat ćete u limfnoj stimulaciji nježnim četkicama te nanošenjem maske na lice, vrat, dekolte te područje oko očiju. Dodatni užitak pružit će vam vrlo ugodna masaža dekoltea, a nakon ovog tretmana vaše će lice biti blistavo i zategnuto, a bore manje vidljive. Tijekom tretmana kombinira se snaga preparata s posebnom tehnikom mirisnih toplo-hladnih kompresa. Rezultat je vidljiv odmah nakon tretmana – revitalizirana, svježa i napetija koža lica.

80 minuta Cijena: 475,00 kn