Svibanj je mjesec ruže – kraljice cvijeća

Kako bismo vašoj koži osigurali kraljevski tretman od 23 do 28.05.2011. pripremili smo za Vas nekoliko pogodnosti:

masaža Roses - uživajte u opuštanju i bogatom mirisu ružinog ulja

20% popusta na Dr.Hauschka preparate od ruže (maska od ruže, ružina krema, ružina krema light, gel za tuširanje ruža, hidratantno mlijeko za tijelo od ruže, ulje za tijelo od ruže) i
30% popusta na Dr.Hauschka tretman opuštanja

Dođite, opustite se i osjetite razliku!

Svibanj je mjesec ruža, a ruža je kraljica cvijeća. No, po čemu je ruža tako posebna? Istovremeno snažna no i meka, otporna i nježna, bodljikava i baršunasta, ponosna ali i skromna. Samo kraljica poput ruže može ujediniti sve ove kontradiktorne karakteristike i istovremeno reflektirati čistu ljepotu i harmoniju. Zbog toga se upravo ruža nalazi u središtu biljnog svijeta. Ruža privlači čovjeka od davnina, pojavljujući se u pjesmama i mitovima, medicini i poeziji. Poznata po svom uravnotežujućem djelovanju na čovjeka koristi se kao ljekovita biljka. Harmonizirajuće djelovanje ruže dolazi do izražaja u eteričnom ulju, ružinoj vodici, ružinom vosku te ekstraktu ružinih latica u gotovo svim Dr.Hauschka preparatima, uključujući i dekorativnu kozmetiku.

Kako bismo vašoj koži osigurali kraljevski tretman za vas smo od 23 do 28.05.2011. pripremili nekoliko pogodnosti:

masaža "Roses" - uživajte u opuštajućim masažnim pokretima i bogatom mirisu ružinog ulja (trajanje: 60 minuta; cijena: 239,00kn)
20% popusta na Dr.Hauschka preparate od ruže (maska od ruže, ružina krema, ružina krema light, gel za tuširanje ruža, hidratantno mlijeko za tijelo od ruže, ulje za tijelo od ruže)
30% popusta na Dr.Hauschka tretman opuštanja

Dođite, opustite se i osjetite razliku!