After Summer Body Glow i Primavera After Summer Face

Nakon ljeta vaša koža čezne za regeneracijom, hidratacijom i opuštanjem. Stoga vas pozivamo na dva nova tretmana After Summer Body Glow i Primavera After Summer Face, više pročitajte u nastavku.

Kako biste što duže uživale u obnovljenoj energiji i ugodnoj opuštenosti, pozivamo vas na Primaverin tretman lica After summer. Obnovite svoju kožu vrhunskim, Primavera kozmetičkim proizvodima i i pomozite joj nadoknaditi izgubljenu vlažnost nakon intenzivnog izlaganja suncu i moru.

Tretman započinje tretiranjem Ayurvedskih marma točaka za potpuno opuštanje, nakon čega slijedi čišćenje blagim peelingom. Maska za dubinsko čišćenje na nježan način uklanja nečistoće bez iritiranja i dodatnog isušivanja kože. Nakon toga slijedi masaža dragocjenim uljima sjemenki u kojima dominira organsko ulje vučjeg trna, poznato po izrazitim regenerirajućim svojstvima i suzbijanju djelovanja slobodnih radikala. Na kraju tretmana vaše ćemo lice osvježiti i njegovati preparatima za dnevnu njegu odabranima prema stanju vaše kože.


After Summer Body Glow

Vjerojatno ste se već vratili s godišnjeg odmora odličnog raspoloženja, puni pozitivne energije i općenito boljeg zdravstvenog stanja. Ma koliko se odmorili, istraživanja pokazuju da će vas samo dva dana nakon povratka na posao opet vratiti na staro - umoriti.
Nakon dugog i toplog ljeta, koža i cijeli organizam željni su regeneracije stoga vas pozivamo da nas posjetite u Orgoni i uživate u nekom od After summer tretmana koji će se nalaziti u ponudi do 31. listopada 2011.


Koža cijelog tijela nakon ljeta obično djeluje grubo, isušeno i umorno zbog izlaganja suncu, moru, vjetru ili kloru. Kvalitetnim uljnim pakungom na bazi morske soli oslobodit ćemo vašu kožu mrtvih stanica, omogućiti joj da diše te joj vratiti zdrav tonus i sjaj.

Morska je sol bogata mineralima, aminokiselinama i vitaminima, potiče izlučivanje štetnih tvari i suvišne tekućine iz kože i potkožnog tkiva te ima anti age učinak. Uljna mješavina eteričnih ulja naranče, mimoze i ruže geranije potaknut će regeneraciju i jačanje tonusa, a bazno ulje sezama, djelovati na izbacivanje toksina i hidratizirati kožu.

Nakon uklanjanja pakunga slijedi opuštajuća masaža Dr.Hauschka uljem za tijelo od ruže ili Dr.Hauschka uljem za tijelo od lavande i mahovine koji će obnoviti. Ova ulja, osim što će vas opustiti, potaknut će regeneraciju vaše kože te ju intenzivno hidratizirati. Istovremeno će vas osloboditi napetosti i pojačati cirkulaciju, a prekrasan opuštajući miris podsjetit će vas na ljetne užitke.