Dr.Hauschka Business Relax – kvaliteta dodira

Stres je dio naše svakodnevice, a s njime se posebno suočavaju poslovne žene. Vjerojatno ste često u potrazi za raznolikim načinima opuštanja, a mi imamo sjajno rješenje; Najnoviji Business Relax tretman iz riznice Dr.Hauschka koji će vam pomoći da se riješite stresa i opušteni nastavite dan.

Jedinstvenost ovog tretmana, ujedno i njegova posebnost, su Dr.Hauschka preparati za njegu lica i tijela koje koristimo, a sadrže certificirane biljne sastojke iz organskog uzgoja. Nanošenjem preparata prekrasna energija ljekovitog bilja postaje neodvojivim dijelom vas jer ovi preparati osim što njeguju vašu kožu istovremeno ju i potiču da postane i ostane zdrava.


U osnovi tretmana je limfna stimulacija - posebni postupak koji se primjenjuje jedino u Dr.Hauschka tretmanima. Limfna stimulacija potiče izmjenu tekućine u tkivu, obnovu kože, pročišćava i djeluje na opće stanje i zdravlje organizma.


Idejna začetnica Dr.Hauschka kozmetike – kozmetičarka Elisabeth Sigmund često je proučavala kako osjetljivo vezivno tkivo lica običnom masažom gubi svoju čvrstoću i postaje opušteno. Ponekad je koža klijenata bila toliko osjetljiva da im je čak smetao i nježan dodir ruku stoga je pronašla alternativu - limfnu stimulaciju, pri kojoj se za stimulirajuće poteze koriste posebne četkice i pokreti ruku koji stvaraju harmonizirajuće i oslobađajuće impulse prema koži i cijelom organizmu.

Bila je svjesna toga da je kvaliteta dodira bitna za uspjeh tretmana i upravo zbog toga najvažniji dio njenog tretmana i do danas je ostala limfna stimulacija.
Za razliku od mnogih drugih tretmana ovaj tretman počinje pomalo neobično - kupkom za stopala. Naime, opuštanje počinje upravo od stopala i širi se cijelim tijelom, a kozmetičarka će posebnu pažnju posvetiti i vašim leđima te posebnim nježnim pokretima limfne stimulacije učiniti vaš doživljaj potpunim.


Tretman lica, koji slijedi vrlo je nježan, a poseban oblik limfne stimulacije lica jača tonus kože te joj se pruža intenzivnu njegu zahvaljujući kojoj koža postaje svježa i nježno ružičasta.


Dr.Hauschka Bussiness Relax tretman dovodi do dubokog opuštanja, energizira te pruža cijelom organizmu osjećaj lakoće i unutarnje ravnoteže.
Trajanje: 70 minuta
Cijena: 390 kn