Dr.Hauschka tretman za sjaj i vitalnost zrele kože

Zreloj koži, da bi bila njegovana potrebno je posvetiti posebnu pažnju te dodatnu njegu. Pri tome je važna kombinacija ugodnih pokreta i vrhunske prirodne kozmetike Dr.Hauschka s organskim sastojcima, koji će joj pomoći da očuva sposobnost regeneracije, hidratacije i tonus te joj osigurati novi sjaj. Stručnjaci u Orgoni osmislili su novi Dr.Hauschka tretman za njegu zrele kože u kojem će uživati sva vaša čula. Više o samom tretmanu pročitajte u nastavku.


Ovaj tretman od 8. studenoga 2009. do 31. siječnja 2010. godine nudimo po promotivnoj cijeni sa 10% popusta. Svaka klijentica koja tijekom promotivnog razdoblja dođe na ovaj tretman dobiva poklon.


Tretman započinje kupkom i njegom stopala te opuštanjem vrata i glave što će vas u potpunosti opustiti. Užitak će se nastaviti čišćenjem lica i dekoltea koji predstavljaju uvod u limfnu stimulaciju. Stimulacija limfe izvodi se nježnim četkicama, a potiče rad same limfe, obnovu kože, pročišćava (potiče izbacivanje toksina) i djeluje na opće stanje i zdravlje organizma. Posebna se pažnja posvećuje tretmanu kože lica, vrata i dekoltea te područja oko očiju pri čemu se odabiru preparati posebno namijenjeni stanju zrele kože.


Od preparata koji se koriste u ovom tretmanu posebno ističemo preparate iz Dr.Hauschka regenerativne linije koji nisu deklarirani kao „anti-aging“ što se često susreće kod konvencionalnih kozmetičkih proizvoda, jer niti jedan kozmetički proizvod ne može vratiti unazad prirodan proces starenja kože. Proizvodi opisani kao „anti-aging“ obično sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka. Takvim se proizvodima pokušava izvana nadomjestiti nedostatak ili manjak aktivnih supstanci u koži ili se želi promijeniti neke procese u koži. Pri tome se stvara ovisnost o navedenim preparatima, a koža usporava ili gubi svoje prirodne funkcije.


Specifičnost i cilj njege s Dr.Hauschka preparatima i tretmanima je postići zdravu kožu u skladu sa specifičnom situacijom svake osobe i uz to ju zaštititi od vanjskih utjecaja kako bi se spriječilo njezino preuranjeno starenje. Umjesto dodavanja izoliranih supstanci izvana, ovakav način njege stimulira i jača prirodnu aktivnost kože te joj pomaže održati njezinu vlastitu, unutarnju snagu regeneracije. Na taj način koža ostaje aktivna i i može sama reagirati na vanjske utjecaje. Odabrane ljekovite biljke održavaju kožu u ravnoteži, čime se spriječava nastanak prijevremenih bora.


Preparati iz Dr.Hauschka regenerativne linije:


Dr.Hauschka regenerativna dnevna krema s najkvalitetnijim biljnim uljima, uključujući ulje sjemenki maline, avokadovo ulje i mandingo, pruža zaštitu tijekom cijelog dana. Koristi li se uz Dr.Hauschka Regenerativni serum pomaže obnavljanju vaše kože. Mirisna, bogata kremasta kompozicija koja sadrži briofilum (revitalizira kožu i spriječava njezino isušivanje), crvenu djetelinu bogatu izoflavonima (štite kožu od preranog starenja), preslicu bogatu silicijevim dioksidom (djeluje na tonus kože), acerolu bogatu vitaminima (antioksidativno djelovanje) i harmonizirajuće latice ruže, opskrbljuje kožu svim potrebnim za regeneraciju i obnavljanje. Nakon primjene koža je mekana, sjajna i nježna te smiruje crvenu, iritiranu i osjetljivu kožu.


Dr.Hauschka regenerativni serum


Nemasni Dr.Hauschka Renegerativni serum za dnevnu i noćnu njegu svojim sastavom zadovoljava potrebe zrele kože, pruža joj obilje vlage te ju čini svježom i čvrstom. Kompozicija ekstrakta dunjinih sjemenki koje reguliraju vlagu, crvene djeteline bogate izoflavonima te vitalne biljke briofilum i cvijet djeteline potiču kožu da se sama regenerira. Ovaj serum ublažava bore, podržava i jača prirodne funkcije kože, čini kožu čvrstom i nježnom, ublažava crvenilo i iritacije na osjetljivoj koži.


Dr.Hauschka preparat 04 za intenzivnu njegu 


Dr.Hauschka preparat 04 za intenzivnu njegu posebna je formula koja odgovara potrebama zahtjevne i neuravnotežene zrele kože. Ovaj preparat vlaži, omekšava i vitalizira kožu. U formuli se nalazi vitalizirajuće drago kamenje kao što su plavi turmalin i jantar, regenerirajuće zlato, biljke koje daju vlažnost kao što su bijeli ljiljan i sljez, gingko i lišće masline te matična mliječ koji jačaju kožu te prirodna slana voda iz termalnog izvora Bad Bentheim i sandalova tekućina. Ovaj se preparat koristi za 28-dnevni ciklus njege, a zbog svojih doista sjajnih svojstava čuva i potiče regenerativnu snagu kože, vidljivo omekšava ten, spriječava suhoću kože te daje koži njegovan izgled.