Zimsko opuštanje u dodiru s prirodom

Obnavljajući tretmani za vašu novu vitalnost


Kako bismo vam pomogli u osnaživanju imuniteta i toliko nam svima potrebnom opuštanju osmislili smo posebne tretmane koji će vam pomoći da se obnovite, sačuvate svoje zdravlje i zasjate svojom vitalnošću.


Ovi su originalni i posebni tretmani osmišljeni u suradnji s Jadrankom Boban Pejić (autorica koncepta Cjelovito zdravlje žene), Matildom Ivaniš Knez (aromaterapeutkinja Primavera Life) te Draganom Klarić (Dr.Hauschka trenerica za područje bivše Jugoslavije). Posjetite li Orgonu, sigurne smo da ćete u njima uživati kao što smo uživale i mi osmišljavajući ih.


Tretman : Jačanje imuniteta

Njegov naziv sve nam govori. Kupka za stopala s eteričnim uljem ružmarina i Yogi tea čajem od ehinacee mirisan je uvod u tretman. Eterično ulje ružmarina svojim će snažnim protuvirusnim svojstvima potaknuti cirkulaciju i pridonijeti osjećaju ugodne topline u cijelom tijelu. Masaža leđa imunostimulirajućim eteričnim uljima, pri čemu se posebna pažnja posvećuje gornjem dijelu leđa gdje se sakuplja stres pravi je užitak. Ritual na kraju tretmana kojeg ćete sigurno htjeti ponoviti je masaža stopala u kojoj se obrađuju i refleksne zone te akupresurne točke važne za osnaživanje organizma i uspostavljanje ravnoteže.


Preporuka: 2-3 tretmana tjedno kroz mjesec dana

Trajanje tretmana: 45 minuta

Cijena: 159 kn


Tretman: Duboko disanje

Dišni putevi izloženi vlažnom i hladnom vremenu često rezultiraju infekcijama, stoga je potrebno ojačati i pročistiti dišni sustav te smanjiti pojavu infekcija. Tretman Duboko disanje pri tome je učinkovita pomoć. Započinje inhalacijom uljem eukaliptusa, a nastavlja se masažom lica, prsnog koša i gornjeg dijela leđa te masažom stopala. Uz ugodne i nježne masažne pokrete stimuliraju se akupresurne točke važne za jačanje dišnog sustava. Na kraju tretmana posvetite nekoliko trenutaka opuštanju uz šalicu Yogi tea čaja Deep Breath i uz ugodnu glazbu uživajte u dubokom disanju.


Preporuka: 3 tretmana u tjedan dana

Trajanje tretmana: 45 minuta

Cijena: 149 kn


Tretman: Toplina za hladne dane

Hladne su vam ruke i noge? Potrebno vam je mnogo vremena da se ugrijete i često vam je hladno? Ovo je tretman kao stvoren za vas. Eterično ulje đumbira zagrijat će vaš organizam i potaknuti cirkulaciju, a ulja tamjana i limuna produbit će vaše disanje i pridonijeti potpunom opuštanju. Kupka stopala uz zagrijavajući Yogi tea čaj Ginger/lemon te revitalizirajuća masaža cijelog tijela koja odnosi napetost zasigurno će vas oduševiti.


Preporuka: 1 tretman tjedno

Trajanje tretmana: 60 minuta

Cijena: 199 kn