Novi proljetni tretmani uz dodir prirode

Proljeće donosi novu energiju koju uočavamo u svemu što nas okružuje, a djeluje i na naše raspoloženje. Želite li biti aktivni s dolaskom proljeća, no u tome vas spriječava umor prikupljen tijekom zime, posjetite nas i uživajte u našim tretmanima koji će vas opustiti i pročistiti, riješiti prikupljenih naslaga celulita ili vam olakšati trudnoću.

Proljetni tretman – Pročišćavanje

Ako ste tijekom zimskih mjeseci prikupili štetne tvari koje vas čine pospanima i umornima te svakodnevno osjećate nedostatak energije ovo je pravi tretman za vas. Kupka za stopala od kadulje osvježava, dezodorira i potiče pročišćavanje te je ugodan uvod u trenutke uživanja. Nakon kupke zasigurno će vas oduševiti i opustiti ugodna masaža tijela s mješavinom Primaverinih eteričnih ulja. Borovica i grejp potiču rad limfe, izbacivanje toksina i nakupljene tekućine, komorač djeluje na eliminaciju masnoća, a ruža geranija njeguje kožu. Osim na tijelo ovaj tretman blagotvorno djeluje i na vaše dobro raspoloženje čemu će pridonijeti i Yogi Tea čaj Zelena energija.

Trajanje: 60 minuta
Cijena: 189,00 kn


Anticelulitni tretman Orgona

Ako ste u ogledalu primijetili oku neugodne naslage celulita nakupljene tijekom zime sada je pravo vrijeme da ih se riješite.

Naš anticelulitni tretman zbog posebnosti preparata i načina rada daje brže rezultate nego klasična anticelulitna masaža. Započinje masažom šećernim gelom koji njeguje kožu, jača cirkulaciju te poboljšava tonus kože. Nastavlja se pakungom na bazi algi koji zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka potiče mršavljenje, tonizira i njeguje kožu te razgrađuje celulit.

Trajanje: 75 minuta
Cijena: 279,00 kn


Masaža za trudnice

Trudnicama se često preporučuju masaže zbog brojnih dobrobiti, a jedna od njih je unaprijeđenje njihovog zdravlja te zdravlja još nerođenog djeteta. Masaža uvelike smanjuje stres, umor i tjeskobu vezane uz trudnoću te pomaže pripremiti duh i tijelo za sam porod.

Trudnice često pate od boli u leđima i osjećaja težine u nogama pa se posebna pažnja posvećuje upravo tim dijelovima tijela. Imajući u vidu potrebe trudnica, osmislili smo masažu koja istovremeno tretira leđa i noge te njeguje kožu. Provodi se odabranim eteričnim i baznim uljima u koncentracijama sigurnim i za mamu i za bebu.

Trajanje: 45 minuta
Cijena: 149,00 kn


Tretman Hormonalna ravnoteža

Nedostatak svjetlosti uz nepravilnu prehranu i povećani stres pogoršavaju neugodne simptome perimenopauze i menopauze. Navedene simptome moguće je ublažiti odabranom kombinacijom eteričnih ulja koja djeluje balansirajuće na hormonalni sustav i smanjuje neugodne simptome pms-a i menopauze.

Kupka za stopala uz šalicu Yogi tea čaja Ženska energija ugodan je uvod u ovaj opuštajući tretman koji se nastavlja masažom abdomena, nogu i stopala. Preporučujemo 4 tretmana tijekom mjesec dana za najbolji učinak, a kao poseban dar dobivate recept za mješavinu ulja koju možete svakodnevno koristiti kod kuće te poseban popust na kupovinu istih ulja.

Trajanje: 40 minuta
Cijena: 139,00 kn