Promotivni Dr.Hauschka tjedan 25-30.10


U Dr.Hauschka tjednu za vas smo pripremili posebne promotivne popuste za Dr.Hauschka tretmane i Dr.Hauschka preparate. Očekujemo vas u ponedjeljak, 25.10. od 8 do 19 sati, a od utorka, 26 do subote,30.10. po rasporedu rada Orgone kojeg pogledajte na www.orgona.com.hr.

Promotivnom tjednu pridružila se i nakladnička kuća Planetopija s knjigom Istina o ljepoti koju možete kupiti s popustom od 30%  samo u knjižari Planetopija, Ilica 72.

Svratite li u ponedjeljak, 25.10 od 8 do 19 sati, saznat ćete sve što vas zanima o Dr.Hauschka kozmetici na besplatnim savjetovanjima u trajanju od 30 minuta, a uz mirisni i vrlo ukusni organski čaj ispričat ćemo vam mnogo toga o prirodnoj kozmetici. Od utorka, 26.10 do subote 30.10 uživajte u Dr.Hauschka tretmanima s popustom od 30% (za gotovinsko plaćanje) i kupujte Dr.Hauschka preparate po promotivnim cijenama.

Molimo da nam svakako najavite svoj dolazak na broj telefona: 01 4851 179.
Svaku klijenticu i klijenta očekuje i poklončić.

Promotivnom tjednu pridružila se i nakladnička kuća Planetopija s knjigom Istina o ljepoti koju možete kupiti s popustom od 30% samo u knjižari Planetopija, Ilica 72 . Istina o ljepoti Kat James, američkog gurua za prirodnu ljepotu čije savjete slušaju zvijezde poput Sarah Jessice Parker i Kate Hudson, kultni je bestseler o postizanju zdravlja i ljepote na prirodan način. Više pročitajte na www.planetopija.hr