O proizvodima

U Orgoni koristimo samo vrhunsku prirodnu kozmetiku Dr.Hauschka, Primavera, Pandhy’s i Sessu.

Dr.Hauschka kozmetika

Na tržištu se po prvi put pojavila 1967. godine pod nazivom “ljekovita kozmetika”. Osmislila ju je Elisabeth Sigmund u suradnji s dr. Rudolfom Hauschkom, a uz sugestije antropozofa Rudolfa Steinera. Dr.Hauschka kozmetika danas je vodeće svjetsko ime na području prirodne kozmetike, a potvrda njezine vrhunske kvalitete je BDIH certifikat prirodne kozmetike. U ovim preparatima nalaze se biljke iz biodinamičkog uzgoja, organskog uzgoja ili biljke koje su kao samonikle ubrane na ekološki čistim područjima. U preparate nisu dodavani sintetski konzervansi, boje i mirisi niti bilo kakve izolirane supstance u obliku vitamina, minerala, masti i sl. jer naš organizam najbolje prepoznaje prirodnu supstancu u njezinom prirodnom okruženju i kao takvu je najbolje može iskoristiti. Dr.Hauschka kozmetika nudi bogatu paletu s više od 140 preparata za njegu lica i tijela, preparate za sunčanje te dekorativnu kozmetiku – više na www.drhauschka.com.hr

» više

Primavera

Njemačka tvrtka Primavera već se više od 20 godina bavi ekološkom proizvodnjom eteričnih i baznih ulja, macerata i cvjetnih vodica te prirodne kozmetike za njegu lica i tijela. Poznata je i po netestiranju sastojaka i preparata na životinjama, njihovi preparati ne sadrže sintetske konzervanse niti boje i mirise već su izvori istih isključivo prirodnog podrijetla. U svom radu poštuju principe Fair trade poslovanja (plaćanje fer cijene za rad uzgajivača). Svi Primavera preparati sadrže potpuno prirodne sastojke na bazi eteričnih ulja. Kvaliteta eteričnih ulja zajamčena je mnogim, svjetski priznatim certifikatima. Prirodna kozmetika, macerati, bazna ulja i cvjetne vodice posjeduju i NaTrue certifikat.

U ponudi se nalaze:
- Eterična ulja
- Bazna ulja i macerati
- Cvjetne vodice
- Prirodna kozmetika za njegu lica

» više

PANDHY’S preparati

PANDHY’S šećerna pasta za egipatsku depilaciju potpuno je jedinstvena i prirodna tehnika depilacije. Sam proizvod i način primjene najbolje su rješenje za uklanjanje neželjenih dlačica lica i tijela. PANDHY’S šećerna pasta je karamelizirani šećer koji ne izaziva iritaciju kože te je pogodna i za vrlo osjetljivu kožu. Smjesa je 100% prirodna te ne sadrži kemikalije, mirise niti boje, a zbog jedinstvenog sastava ova patentirana smjesa nagrađena je 2006. godine u Parizu.

Sessu – prirodni odstranjivač dlačica baziran na šećeru

Ovaj potpuno prirodni proizvod omogućuje vam ugodnu i uspješnu depilaciju, a zahvaljujući svom sastavu saharozi, limunskoj kiselini i vodi ne uzrokuje alergijske iritacije kože. Može se koristiti za depiliranje svih dijelova tijela hladan ili topao, a nanosi se samo na suhu i nemasnu kožu. Upotrebljavate li ga redovito, vaša će koža biti bez dlačica čak i do 6 tjedana.