Primavera tretmani tijela

Primavera tretmani tijela temelje se na drevnom korištenju prirodnih sastojaka za njegu i poticanju zdravlja. Uz gline, vodu, cvjetne vodice, bazna i eterična ulja, koriste se najbolji gotovi proizvodi iz četiri Primaverine linije za njegu tijela. Jamstvo vrhunske kvalitete ovih proizvoda je NaTrue certifikat dobiven za svaki pojedini proizvod. U tretmanima leđa, stopala i ruku mogu se iskušati 3 linije iz Primavera ponude. Svaka od njih razlikuje se po svojim prirodnim sastojcima i djelovanju, a vi odaberite što vam najviše odgovara prema trenutnom stanju i osjećajima (Energiziranje, Harmoniziranje, Opuštanje)

  • Linija Energiziranje osvježava umorno tijelo i pospan um zahvaljujući limeti i aktivirajućem đumbiru, a sadrži i ulje jojobe koje zadržava vlagu i čini kožu hidratiziranom, njegovanom i zdravom. Ovu liniju preporučujemo za podizanje energije, aktiviranje tijela i razbuđivanje.
  • Linija Harmoniziranje uravnotežuje osjetila očaravajućim mirisima turske ruže u kombinaciji s uljem vučjeg trna koje njeguje kožu i pomaže joj održati optimalnu količinu vlage. Preparate ove linije preporučujemo za opuštanje, oslobađanje od nakupljenog stresa i uspostavljanje ravnoteže uma i tijela.
  • Linija Opuštanje vodi vas u stanje mira i opuštenosti mirisima slatkaste vanilije i prekrasne lavande koja umiruje kožu, a sadrži i ulje noćurka i macerat Aloe vere blagotvorne za tretiranje suhe i osjetljive kože. Odlični preparati za potpuno opuštanje!